POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU FOTO ALBUM CIJENE SMJEŠTAJA POPUNJENOST SMJEŠTAJA REZERVACIJE NAŠI GOSTI SU REKLI...

 


Apartmani "Violando"- Hvar, nalaze se na jugoistočnoj strani grada Hvara u borovoj šumi i na samoj morskoj obali. Najbliža plaža, Pokonji dol,  nalazi se cca. 500 metara, a našim gostima je omogućeno plivanje i sunčanje ispred kuće na uređenim stijenama.

U obiteljskoj kući Novak nalazi se 8 apartmana. Sve terase apartmani okrenute su prema moru s kojh se pruža prekrasan pogled na morsku pučinu i udaljene otoke. Svi apartmani opremljeni su klima uredjajima, satelit TV i mini kuhinjom. Posteljina, ručnici turistička taksa  i WLAN dsl internet  uračunati su u cijenu najma apartmana.

Osim smještaja kategorije ***, apartmani "Violando" nude dva čamca za iznajmljivanje od 4,5 i 5 m dužine s motorom  od 5KS, doručak i večeru,  nudimo domaće eko- proizvode; med, marmelade od smokava, divljih/ljutih naranči, manjiga i nešpula, domaće ulje, vino i rakiju. Kao i sve potrebne informacije da bi Vaš boravak bio što ugodniji.

 


APARTMANI VIOLANDO

Vlasnik: Novak Vlado
Adresa: Ivana Vučetića 33, Križni rat, 21450 Hvar, Croatia
Telefon: +385 95 845 8724
Apartman "Violando" je obiteljska kuća u kojoj živi šestoro članova obitelji. Kuća je udaljena 2 km od centra grada i nalazi se u neposrednoj blizini plaže.Govorimo engleski, njemački i talijanski. Dobrodošli!

Izrada Novena