POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU FOTO ALBUM CIJENE SMJEŠTAJA POPUNJENOST SMJEŠTAJA REZERVACIJE NAŠI GOSTI SU REKLI...

Grad Hvar
Grad Hvar jedinstven je spoj raskošne mediteranske prirode, bogate i slojevite kulturno-povijesne baštine, te mondene turističke suvremenosti.

Hvarska povjesnica traje već tisućljećima. Njezino bogatstvo i sadržaj rezultat su brojnih okolnosti i prednosti Hvara, od kojih kao najvažniju valja svakako izdvojiti nautički položaj hvarske luke. Naime, od samih početaka plovidbe na jedra, otok Hvar nalazi se u središtu uzdužnih i poprečnih plovidbenih putova Jadranom, a sama luka grada Hvara – zaštićena malim otocima i prirodno izvrsno oblikovana, brodovima je pružala sigurno utočište od pogubnih vjetrova. Iz bogate povijesne pustolovine Hvara izdvajam najvažnije datume, tek kao okvir za prvo upoznavanje s prošlošću.
Više detalja o Hvaru naći ćete na službenim web stranicama Turističke zajednice grada Hvara www.tzhvar.hr


Kako nas pronaći
Bilo kojim prijevoznim sredstvom putovali do grada Hvara, u svakom slučaju iskusit ćete romantičnu vožnju morem do otoka Hvara. Kada ugledate Hvar i počnete uživati u njegovim blagodatima, znat ćete da se vaše putovanje isplatilo. Inače, većinu informacija o prometnim vezama najčešće možete dobiti od onih kod kojih ste rezervirali smještaj u gradu Hvaru, bilo to kod turističke agencije, na recepciji hotela ili kod vlasnika privatnoga smještaja.
 



 

Izrada Novena